24-UURS REPARATIE EN CALAMITEITEN SERVICE

Calamiteiten service
Schade herstel
Wij staan voor kwaliteit

DIRECT CONTACT

Calamiteiten Service

Hoe goed een pand ook wordt onderhouden, er kunnen altijd storingen of calamiteiten optreden. Schade door brand. Lekkages. Defecte cv-ketel.
van der Wielen Vastgoed Onderhoud staat 24/7 paraat om te hulp te schieten in heel Noord-Holland. We lossen razendsnel de problemen op zodat de dagelijkse gang van zaken weer kan worden opgepakt.

Aanpak
De servicedienst van van der Wielen Vastgoed Onderhoud garandeert de best mogelijke hulp. Van lekkages verhelpen tot cv-ketels repareren – we voeren de noodreparaties snel, vakkundig en netjes uit. Uiteraard stellen we alles in het werk zodat gedupeerden weinig overlast ervaren van de herstelwerkzaamheden. van der Wielen Vastgoed Onderhoud levert kwaliteit. Dag en nacht.

Ook als een calamiteit – bijvoorbeeld brand of storm – ernstige schade heeft aangericht, zijn wij snel ter plaatse. We spelen flexibel in op complexe situaties en treffen meteen noodvoorzieningen. Zoals het waterdicht maken van gevels of vernieuwen van hang- en sluitwerk. We leveren vakwerk, maken duidelijke werkafspraken en zorgen voor een goede communicatie tijdens de herstelwerkzaamheden.

Resultaat
van der Wielen Vastgoed Onderhoud begrijpt de impact van een calamiteit of storing. Juist daarom steken we alle energie in het beste resultaat om opdrachtgevers volledig te ontzorgen. We herstellen alles netjes in de oude staat en beperken de overlast tot een minimum.

 

Schade Herstel

Schade door brand, storm, water of inbraak veroorzaakt veel overlast. van der Wielen Vastgoed Onderhoud begrijpt de impact van een calamiteit en kan de schade snel herstellen. Of het nu gaat om direct herstel of totaal herstel. Wij leveren 24/7 vakwerk. Ons doel: continuïteit bieden en gevolgschade beperken.

Aanpak,
We worden ingeschakeld door verzekeraars, assurantietussenpersonen, schade-experts en vastgoedbeheerders en nemen vaak het complete hersteltraject op ons. Bij direct herstel staat een korte doorlooptijd centraal. Onze professionals herstellen meteen de schade, communiceren duidelijk naar alle partijen én zorgen voor een eenvoudige financiële afwikkeling.

van der Wielen Vastgoed Onderhoud is ook dé partner voor totaal herstel. Onze aanpak is helder: we maken een overzichtelijke begroting, stemmen deze af met de opdrachtgever en zorgen voor een aaneensluitende herstelperiode. Ook onder grote tijdsdruk leveren we kwaliteit zodat de dagelijkse gang van zaken weer snel kan worden opgepakt. En als klanten dat willen, kan van der Wielen Vastgoed Onderhoud de complete projectcoördinatie op zich nemen. Zelfs bij de meest complexe schades.

Resultaat,
Vakkundig en efficiënt herstellen van schades, dat is onze kracht. Onze professionals werken netjes zodat gedupeerden weinig overlast ervaren van de herstelwerkzaamheden. Door jarenlange ervaring kunnen we opdrachtgevers volledig ontzorgen. Zeven dagen per week, vierentwintig uur per dag.

 

Wij staan voor kwaliteit

  • Dag en nacht inzetbaar in Noord-Holland
  • Vakkundig en efficiënt
  • Volledig ontzorgen