LED VERLICHTING

LED verlichting
Energie besparen met LED verlichting
Voordelen – goede redenen om voor LED te kiezen

DIRECT CONTACT

LED verlichting

van der Wielen vastgoedonderhoud levert en installeert ook LED-verlichting.
LED-Verlichting is inmiddels onmisbaar geworden in ieder modern interieur en biedt eindeloos veel decoratieve mogelijkheden.
Niet alleen is LED-Verlichting uitermate geschikt voor opvallende presentaties van bedrijven of producten, maar steeds vaker wordt het ook toegepast bij de inrichting van horeca gelegenheden, woningen of tuinen.

In vergelijking met reguliere verlichting is LED-Verlichting voordeliger, duurzamer en breder toepasbaar

 

Energie besparen met LED-verlichting

Duurzaamheid is ook zuinig omgaan met energie. LED lampen geven u de mogelijkheid om energiezuinig uw huis te verlichten. In vergelijking met een gloeilamp verbruikt een LED lamp al snel 90% minder stroom. Een van de belangrijkste redenen om over te stappen op LED verlichting is vanwege het milieu, maar investeren in LED lampen is ook een rendabele investering. De hogere aanschafprijs verdient u gemiddeld binnen 2 à 3 jaar terug door het lagere energieverbruik. LED lampen zijn daarom een volwaardig vervanger voor de traditionele verlichting in huis.
Als u de traditionele gloeilampen wilt vervangen voor energiezuinigere verlichting dan is het zeker de moeite waard om u eens te oriënteren op de mogelijkheden van LED-verlichting.

 

Voordelen – goede redenen om voor LED te kiezen.

01 - Besparing

Met de vervanging van uw huidige verlichting door LED-verlichting bespaart u al snel 80% op uw energieverbruik: Dat is goed voor uw portemonnee en het milieu!
In veel gevallen heeft u de aanschafkosten al na een jaar terugverdiend en is de besparing daarna pure winst die dankzij de lange levensduur van LED-verlichting nog vele jaren zal aanhouden.

02 - Langere levensduur

Een van de grote voordelen van LED-verlichting is de lange levensduur. Een LED-lamp gaat zeker 30.000 branduren mee. Dat is 5x langer dan een spaarlamp en 20x langer dan een gloeilamp.

03 - Milieu vriendelijk

Naast de energiebesparing heeft LED-verlichting een zeer lage milieubelasting door de lange levensduur (minder afval) en het materiaalgebruik (geen schadelijke stoffen).
Uit onderzoek is gebleken dat traditionele lampen, zoals gloei- en spaarlampen, veel meer afval veroorzaken en minder goed recyclebaar zijn, onder andere door het gebruik van schadelijke metalen.
Een van de grote voordelen van LED-verlichting is de lange levensduur. Een LED-lamp gaat zeker 30.000 branduren mee. Dat is 5x langer dan een spaarlamp en 20x langer dan een gloeilamp.

04 - Minder warm, dus veiliger

LED-verlichting zet energie veel efficiënter om in licht. In tegenstelling tot de gloeilamp wordt een LED-lamp nauwelijks warm. Dit geeft een veiliger gevoel, zeker als het om kinderen en brandgevaar gaat.

05 - Mooi licht

De ontwikkeling van LED-verlichting is snel gegaan. LED lampen zijn ondertussen verkrijgbaar in allerlei lichtkleuren: van helder witte werkverlichting tot en met warme zachte sfeerverlichting. De kwalitatief hoogwaardige LED-lampen die wij voor u hebben geselecteerd uit het enorme aanbod verschillen qua sfeer niet meer van de conventionele gloei- of spaar- lampen. Neem eens de proef op de som en vervang zonder het te zeggen een traditionele lamp door een LED-lamp. Grote kans dat het door niemand wordt opgemerkt.

06 - Europees verbod gloeilampen

Na 1 september 2012 is de handel in gloeilampen in de hele Europese Unie verboden.
De verkoop van halogeen verlichting wordt ook langzaam ingeperkt. Vanaf 2016 mogen alleen de heel zuinige type lampen nog worden verkocht.

07 - Makkelijk alternatief

Nu de LED-lampen in alle mogelijke fittingen verkrijgbaar zijn, staat niets u meer in de weg om al uw lampen probleemloos te vervangen. Makkelijker kunt u uw portemonnee en het milieu niet helpen!

08 - Modern en origineel

LED is niet meer weg te denken uit moderne interieurs en zorgt altijd voor een originele uitstraling.

09 - Innovatief en decoratief

Verander zelf de verlichting en sfeer in uw woning of horeca gelegenheid en verras uw gasten.