LEKDETECTIE

Revolutionaire Warmtebeeldcamera
Lekkage en Isolatie
Andere toepassingen

DIRECT CONTACT

 

Revolutionaire Warmtebeeldcamera

Dankzij de aanschaf van de allernieuwste revolutionaire warmtebeeldcamera van het merk FLIR, is van der Wielen Vastgoedonderhoud voortaan in staat om u optimaal te adviseren bij alle voorkomende lekkage- en isolatievraagstukken.

Lekkage

Niets is vervelender dan lekkage. Vaak is het onduidelijk waar een lekkage vandaan komt. Er zijn namelijk veel verschillende soorten lekkages, denk bijvoorbeeld aan badkamerlekkage, leidinglekkage, rioollekkage of verwarmingslekkage. Daarnaast is de locatie van het lek vaak lastig te bepalen. Doordat onze warmtebeeldcamera op de pixel nauwkeurig temperatuurverschillen weergeeft kunnen wij zonder hak- en breekwerk de exacte locatie bepalen. Zo is het verwijderen van slechts 1 tegel soms al voldoende voor reparatie en dat bespaart natuurlijk enorm in de kosten!

 

 

Isolatie

Groene energie is een populaire term tegenwoordig. Het is belangrijk om te investeren in duurzaam verkregen energie. Maar nog belangrijker is het tegengaan van verspilling van energie. Een warmtescan geeft precies aan waar de warmte verloren gaat of waar kou binnendringt. Hierdoor is het mogelijk om heel gericht te isoleren of tocht tegen te houden. Dit maakt dat de investering van een warmtescan zich altijd ruimschoots en binnen afzienbare tijd zal terug zal verdienen. In de meeste huizen of gebouwen is een besparing van duizend euro per jaar aan energiekosten gemakkelijk haalbaar!

Andere toepassingen

Hoewel de warmtebeeldcamera vooral wordt gebruikt voor lekdetectie en het maken van een isolatie plan, hebben wij ook de benodigde kennis en ervaring in huis om andere problemen in kaart te brengen. Denk bijvoorbeeld aan:

 

Ontdek oververhitte lagers en ander componenten die door wrijving of oorzaken de uptime van de machine in gevaar kunnen brengen.
Vind slechte plekken in uw dak of dakbedekking en grijp op tijd in als lekken dreigen te ontstaan.
Detecteer luchtlekkages rondom ramen, kozijnen en deuren. Tijdige reparatie bespaart kosten.
Vind elektrische problemen in de meterkast of elektrische apparaten snel.
Ontdek lekkende leidingen en breng het rendement van uw vloerverwarming of airconditioning in kaart.
Breng vocht en schimmelproblemen snel in kaart en voorkom schade of gezondheidsproblemen.
Voorkom vervelende insectenplagen in of om uw huis of bedrijf door het nest van de insecten snel op te sporen en te vernietigen

Rapport

Onze vakkundig opgeleide meettechnicus kan vrijwel elke lekkage voor u opsporen en elk vraagstuk beantwoorden. Na de meting ontvangt u binnen 48 uur een duidelijk rapport met fotobijlage. Hierin staat duidelijk vermeld waar de lekkage zich bevind, wat voor lek het is en hoe deze het beste te repareren is. Indien gewenst kunnen wij de reparatie voor u begeleiden en uitvoeren. Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken? Neem dan nu contact met ons op.

Onze klanten

Verzekeraars & Expertisebureaus

Installateurs & Bouwbedrijven 

VVE’s, Particulieren & Bedrijven 

  • 24/7 bereikbaar bij spoed
  • Geen onnodig hak-en breekwerk
  • Bel direct voor een afspraak: 0618228294
  • Vaak worden de kosten van lekdetectie vergoed door de opstalverzekering, informeer hiernaar bij uw verzekeraar!