MUTATIE ONDERHOUD

Mutatie onderhoud, meer rendement
Mutatie onderhoud, de mogelijkheden

DIRECT CONTACT

Mutatie onderhoud, meer rendement

Van der Wielen vastgoedonderhoud voert mutatie onderhoud op maat uit. Of het nu gaat om het verhuur klaar maken van uw winkelpand of verkoop klaar maken van een woning, wij zorgen dat de uitvoering zo strak mogelijk gepland wordt om zo doorlooptijd te verkorten. Wij minimaliseren uw leegstandskosten, en u verhoogt uw rendement.

 

 

Mutatie onderhoud, de mogelijkheden

Afhankelijk van het door u gewenste kwaliteitsniveau en het onderhoudsverleden van de verhuureenheid, worden vooraf de uit te voeren werkzaamheden vastgelegd. Samen met de opdrachtgever wordt bepaald wat de specifieke wensen voor de te muteren verhuureenheid is en er kan rekening gehouden worden met de wensen van de nieuwe huurder. Daarnaast is het mogelijk om een nieuwe kamerindeling te maken of om verbeteringen toe te passen om zo bijvoorbeeld meer rendement te halen met het aantal punten voor het woningwaarderingsstelsel (wws).
De verhuureenheid wordt minimaal gecontroleerd op “veilig, compleet & schoon”. Of het nu gaat om het aanleggen van een complete centrale verwarmingsinstallatie, of mechanische ventilatie, het aanbrengen van dubbele beglazing, of het saneren van asbest, Van der Wielen vastgoedonderhoud regelt het voor u.